T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / TAVŞANLI - Hanımçeşme İlkokulu

HANIMÇEŞME İLKOKULU TARİHCESİ

HANIMÇEŞME İLKOKULU TARİHCESİ

Hanımçeşme İlkokulu, "İlköğretim Okulu "olarak 1985–1986  Eğitim-Öğretim yılında açılmıştır. Okulumuz adını bulunduğu mevkiden almıştır. Yeni hizmet binasına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Eylül ayında taşınmıştır. Yeni hizmet binamız Özel İdare tarafından TOKİ'ye yaptırılmıştır. Okul binasının alanı 4120 m2 olup, oturma alanı 903 m2, bahçe alanı 3217 m2'dir.

          Okulumuz modern sistemde yapılmış olup asansör, doğalgazlı kalorifer sistemi, 24 derslik, ses, kamera, alarm, kantin, depolar, arşiv odaları, çok amaçlı salon, su deposu, sığınaklar, idari odalar bulunmakta olup eğitim vermektedir. Jeneratör sistemi ile elektrik kesintilerinin oluşturacağı mağduriyetler giderilmektedir.

Okulumuzda 3 okulöncesi, 22 sınıf öğretmeni, 2 yabancı dil öğretmeni, 1 rehber öğretmen, 2 müdür yardımcısı ve okul müdürüyle eğitim öğretim faaliyetleri devam etmektedir. 2 hizmetli,  Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 2 temizlik görevlisi ve 1 güvenlik görevlisi eğitim öğretim faaliyetlerine destek vermektedir.

Öğretmen ve personel anlamında herhangi bir sıkıntımız yoktur. Okulumuzun bütün araç gereçleri yenidir. Binada yalıtım sistemi vardır. Okul-Aile Birliği'nin çalışmaları ile gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Öğretmenler odası, kantin, mutfak ve diğer bölümler öğrenci, veli ve personelimize modern halde sunulmuştur. Okulumuzda sportif ve kültürel faaliyetler ile birlikte, eğitim öğretime devam etmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.01.2023 - Güncelleme: 18.01.2023 11:26 - Görüntülenme: 134
  Beğen | 0  kişi beğendi