KÜTAHYA / TAVŞANLI - Hanımçeşme İlkokulu

Mrt

OKULUMUZ İNTERNET VE BİLİŞİM AĞI ÜZERİNDE GÜVANLİ OLDUĞUNU GÖSTEREN E-SAFETY LABEL BRONZE ETİKETİ ALDI.

Şbt

Ock

Okulumuz Öğrencilerine Güvenli İnternet Konusunda Seminer verildi.

Ock

Mardinli Öğrenci Kardeşliğimizle Beraber Kutladığımız yerli Malı Etkinliğimiz Medyada Yer aldı.

Ock

Mardinli Öğrenci Kardeşlerimizle Yerli Malı Etkinliği ile Karşılıklı Göndermiş Olduğumuz Yiyeceklerle Okulumuzda Kahvaltı Yaptık.

Ara

HANIMÇEŞME İLKOKULU İLE MARDİN KIZILTEPE TOKİ İLKOKULU BİRBİRLERİNE YERLİ MALI ÜRÜNLERİ GÖNDEREREK YERLİ MALINI BERABER KUTLADILAR.

Ara

Okulumuzun 15 Temmuz Dergisi

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 99. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

Ekm

Okulumuz Anasınıfı Öğretmenlerinden Zeynep AKARSU kordinatörlüğünde Anasınıfı Öğrencilerimiz Kodlama Etkinliği yapmışlardır.

Şbt

Okulumuzda Kariyer Günleri ve Meslek Tanıtım Günleri için İlçemiz Gazetecilerinden Tuna İŞLEYEN Bey Misafirimiz oldu.

Ayrıca Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Geçmişten Günümüze Bilişim üzerine öğrencilerimize seminer verdi.

Ock

10 Ocak Pazartesi Okulumuz Toplantı Salonunda Sosyal Hizmetler Tavşanlı İlçe Müdürlüğü Tarafından Velilerimize Yönelik 'Mahremiyet' Eğitimi Verildi.